Tekstin koko
VALIKKO

Ajankohtaiset tiedotteet

Hanhikivi-yhteyshankkeen puitteissa on julkaistu hankealuekohtaiset paikallistietosivut Helsingin kaupungin ylläpitämälle Infopankki-sivustolle. Sivusto on suunnattu Suomeen muuttoa suunnitteleville tai Suomessa asuville maahanmuuttajille ja sinne on koottu kattavasti tietoa 14 eri kielellä mm. elämisestä ja työskentelystä sekä asumisesta ja terveydenhuollosta Suomessa.

Infopankki-sivusto löytyy osoitteesta: www.infopankki.fi. Infopankki.fi-verkkopalvelusta on julkaistu myös esittelyvideo suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja viroksi. Suomenkielinen esittelyvideo:
http://youtu.be/jrL6V3JV2EU.

Eri viranomaistahojen kanssa yhteistyössä tuotetun ja Helsingin kaupungin Infopankki-toimituksen ylläpitämän yleisen tietosisällön lisäksi sivustolta löytyy aluekohtaiset paikallistietosivut.

Uusina alueina Hanhikivi-yhteyshankkeen kautta Infopankin paikallistieto-osioon on helmikuun puolivälissä julkaistu kahdet seudulliset sivut ja viidet kuntakohtaiset sivut. Raahe-Kalajoki -seudun sivusto sisältää yhteisen seudullisen tiedon lisäksi kuntakohtaiset sivut; Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki sekä Kalajoki ja Merijärvi. Ylivieskan seudun infopankkisivuille on koottu yhteen tiedot Ylivieskan, Oulaisten, Alavieskan ja Sievin palveluista. Kolmantena sivustokokonaisuutena on julkaistu Kokkolan sivut.

Hyvinvointikuntayhtymän palveluihin liittyvää tietoa löytyy Raahe-Kalajoki -seudun paikallistietosivuilta. Ne on on julkaistu suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja ranskaksi.

Suorat osoitteet alueen paikallistietosivuille:
www.infopankki.fi/raahe-kalajoki-seutu
www.infopankki.fi/raahe
www.infopankki.fi/pyhajoki
www.infopankki.fi/siikajoki