Tekstin koko
VALIKKO

Meille töihin

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän toiminta-alueena ovat Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki ja Vihanti.

Kuntayhtymämme tunnetaan monipuolisista, ihmisläheisestä ja asiakkaiden tarpeet huomioivista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista.

Toimimme aktiivisesti Suomen terveyttä edistävät sairaalat ry:ssä, ja työkulttuurimme kuuluu asiakkaan ja hänen lähipiirinsä, työntekijöiden, työympäristön ja koko väestön terveyden edistäminen.

Meidät tunnetaan myös laadukkaana ja kehittyvänä monitaitoisesta henkilöstöstään huolta pitävänä sosiaali- ja terveydenhuollon toimijana. Henkilöstön osaamisesta huolehditaan jatkuvan koulutuksen avulla. Henkilöstömme osallistuu myös päätöksentekoon ja tiedottamisemme on avointa.

Yhteistyötoimikuntamme järjestää henkilöstölle virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa. Tarjoamme mm. matkoja, illanviettoja, kuntoilutoimintaa ja -mahdollisuuksia. Henkilökunnan käytössä on myös virkistysalueemme Raahessa ja Vuokatissa.

Kuntayhtymän alue asuinpaikkana

Terästeollisuudesta ja korkeasta teknologiastaan tunnettu Raahe ympäristökuntineen tarjoaa viihtyisän asuinympäristön kohtuullisen lähellä Pohjois-Suomen keskusta, Oulua.

Meillä voit kaupunki- ja taajama-asumisen lisäksi asua myös maaseudun rauhassa, mutta silti lähellä kattavia palveluita. Opiskelupaikkoja on runsaasti kaikenikäisille opiskelijoille.

Alueellamme on monipuoliset ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet. Harrastuspaikkoja löytyy aina golf-radasta hevosurheilukeskukseen saakka ja kaikkea siltä väliltä. Meri ja metsät tarjoavat paljon erilaisia keinoja rentoutua luonnon parissa.

Uskomme että viihdyt joukossamme.

Lääkäriksi Raaheen -esitepdf, 1723 kb

Avoimet työpaikat

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Henkilöstöjohtaja
Mikko Weissenfelt
puh. 040 519 0888

Hoitotyön johtaja
Minna Alatalo
puh. 044 439 4900

Henkilöstökoordinaattori
Ulla Myllymäki
puh. 040 135 8508

Avoimia työpaikkoja koskevat tiedustelut tulosalueiden esimiehiltä (yhteystiedot kunkin tulosalueen sivuilla)