Tekstin koko
VALIKKO

Ravitsemusterapia

Laillistettu ravitsemusterapeutti on ravitsemushoitoon ja –terapiaan erikoistunut terveydenhuollon ammattilainen, jonka toiminta ja tietämys perustuvat tutkittuun tietoon. Ravitsemustieteen asiantuntijalta saa luotettavaa ja ajantasaista tietoa ravitsemuksesta, ravitsemuksen ja terveyden välisistä yhteyksistä sekä eri sairauksien ehkäisystä ja hoidosta ravinnon keinoin.

Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden yksilö- ja ryhmäneuvonta, ravitsemusluentojen pito, ryhmien ja kurssien suunnittelu sekä järjestäminen, osallistuminen teemapäiviin ja kampanjoihin, henkilökunnan koulutus sekä kuntayhtymän ravitsemusneuvonnan suunnittelu ja kehittäminen.

Asiakaskuntaa ovat Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän asukkaat. Vastaanotolle pääsee parhaiten lääkärin tai muun terveydenhuollon henkilökunnan lähetteellä. Ravitsemussuunnittelijaan voi ottaa myös suoraan yhteyttä sähköisen palvelukanava www.nettirassi.fi kautta. Palvelusta löytyy ajankohtaista tietoa terveyttä edistävästä ravitsemuksesta ja erityisruokavaliosta.

Ravitsemussuunnittelija Kaisa Ketonen
puh. 044 439 4655

Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ras.fi

Postiosoite: PL 25, 92101 Raahe

Toimitilat sijaitsevat pääterveysasemalla. Sisäänkäynti Rantakadun puoleisen uuden rakennusosan päädystä.

Lisätietoja:
Ravitsemusterapeuttien yhdistys: www.rty.fi

Yhteystietoja

Ravitsemussuunnittelija
Kaisa Ketonen
puh. 044 439 4655

NettiRassi