Tekstin koko
VALIKKO

Tule sijaiseksi Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä tarjoaa lyhytaikaisia sijaisuuksia ja keikkatyötä erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille (lähihoitajille ja sairaanhoitajille) ja alalla opiskeleville. Tehtävät sijoittuvat vanhus- ja vammaispalveluihin, lapsi- ja perhepalveluihin, mielenterveys- ja päihdepalveluihin ja terveydenhuollon yksiköihin. Tarjolla on myös sijaisuuksia tukipalveluissa, esimerkiksi laitoshuoltajan tehtäviä puhtauspalveluissa.

Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin. Keikkatyöt ovat alan opiskelijoille hyvä tilaisuus hankkia alan monipuolista työkokemusta ja lisätienestejä opiskelujen aikana.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymällä on yksiköitä Raahessa, Siikajoella ja Pyhäjoella.

Noudatamme kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Joissain tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Miten sijaiseksi pääsee?

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän sijaisuuksiin haetaan Kuntarekry-järjestelmän sähköisellä hakulomakkeella. Kutsumme hakemuksen perusteella valitut henkilöt esittämään alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset ja käymään läpi tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet eri yksiköissämme.

Sijaisuuksien ja keikkatöiden välittämiseen käytämme sähköistä rekrytointijärjestelmää ja sähköisiä viestintäominaisuuksia. Keikkatarjoukset saat tekstiviestinä puhelimeesi ja voit ilmoittaa kiinnostuksesi yksittäisiin sijaisuuksiin keikkakalenterin kautta. Opastusta ja ohjeistusta saa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän henkilöstöpalveluista.

Lisätietoja Kuntarekryn järjestelmästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/hae-sijaisuuksia