NEPSY-teemailta keskiviikkona 23.11 klo 17:30-19:30

Tapahtuma on hyvinvointipiste NeuvoRassin tiloissa, osoitteessa Kirkkokatu 28, Raahe.

Illan aikana kuulet perustietoa ADHD:sta ja autismin kirjosta sekä esittelyt Rannikon alueen vertaistukitoiminnasta. Aikaa tapahtumassa on varattu myös yhteiselle keskustelulle.

Tapahtumaan ovat tervetulleita neurokirjon lasten vanhemmat, heidän kanssaan työskentelevät ammattilaiset sekä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Tilaisuudesta saat eniten irti tulemalla paikan päälle. Striimaamme kuitenkin puhujaosuudet myös livenä YouTube-kanavallamme, johon pääset seuraavan linkin kautta: https://youtu.be/xU3KhVIIDxY

Puhujina: Lahja Leiviskä, Järjestösuunnittelija Autismiliitto ry, Katja Suni, kehittämispäällikkö ADHD-liitto ry

Raahen seudun vertaistukitoiminnasta kertoo Ville Salminen, hallituksen puheenjohtaja Pohjois-Suomen Autismikirjo ry, Merja Mustonen, vapaaehtoiskoordinaattori Raahen Psyyke ry, Riitta Sipola, Raahen Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry.

Tapahtuman järjestää: POPsote/ Tulevaisuuden sote-keskus –hankkeen Lapset, nuoret ja perheet –kehittämisohjelman nepsy-koordinaattori ja projektisuunnittelija, yhdessä Oulun seudun ADHD yhdistyksen, Autismiliitto ry:n, Pohjois-Suomen Autismikirjo ry:n, Raahen psyyke ry:n ja Raahen seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n kanssa.

Tervetuloa paikalle tai livelähetyksen pariin!