Olet tässä

Meille töihin

Tervetuloa meille töihin!

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän toiminta-alue on Raahe, Pyhäjoki ja Siikajoki. Kuntayhtymä tunnetaan monipuolisista, ihmisläheisestä ja asiakkaiden tarpeet huomioivista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista. Työkulttuurimme kuuluu asiakkaan ja hänen lähipiirinsä, työntekijöiden, työympäristön ja koko väestön terveyden edistäminen. Olemme savuton kuntayhtymä.

Meidät tunnetaan myös laadukkaana ja kehittyvänä monitaitoisesta henkilöstöstään huolta pitävänä sosiaali- ja terveydenhuollon toimijana. Henkilöstön osaamisesta huolehditaan jatkuvan koulutuksen avulla. Henkilöstömme osallistuu myös päätöksentekoon ja tiedottamisemme on avointa.

Kuntayhtymän alue asuinpaikkana

Terästeollisuudesta ja huipputeknologiastaan tunnettu Raahe ympäristökuntineen tarjoaa viihtyisän asuinympäristön kohtuullisen lähellä Pohjois-Suomen keskusta, Oulua.

Meillä voit kaupunki- ja taajama-asumisen lisäksi asua myös maaseudun rauhassa, mutta silti lähellä kattavia palveluita.
Alueellamme on monipuoliset ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet. Harrastuspaikkoja löytyy golf-radasta hevosurheilukeskukseen ja kaikkea siltä väliltä. Meri ja metsät tarjoavat erilaisia keinoja rentoutua luonnon parissa.

Uskomme että viihdyt joukossamme.

Tutustu esitteeseemme

Lääkäriksi Raaheen -esite

Avoimet työpaikat

Tervetuloa!

 

Yhteystiedot

Terveydenhuollon johtaja
Minna Alatalo
044 439 4900

Avoimia työpaikkoja koskevat tiedustelut toimintayksiköiden esimiehiltä (yhteystiedot kunkin tulosalueen sivuilla)