Olet tässä

Sijaisuudet

Hyvinvointikuntayhtymä tarjoaa lyhytaikaisia sijaisuuksia ja keikkatyötä erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille (lähihoitajille, sairaanhoitajille ja vammaisohjaajille) ja alalla opiskeleville. Tehtävät sijoittuvat vanhus- ja vammaispalveluihin, perhekeskuspalveluihin, mielenterveys- ja päihdepalveluihin sekä terveydenhuollon yksiköihin. Tarjolla on myös sijaisuuksia tukipalveluissa, esimerkiksi laitoshuoltajan tehtäviä puhtauspalveluissa.

Lyhyiden sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiin sijaisuuksiin. Keikkatyöllä voi hankkia monipuolista työkokemusta ja lisätienestejä opiskelujen aikana. Kuntayhtymällä on toimintayksiköitä Raahessa, Siikajoella ja Pyhäjoella.

Noudatamme SOTE-sopimusta ja kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Joissain tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti Sarastia-rekryn kautta. Kirjaudu Sarastiarekryyn ja rekisteröidy työnhakijaksi. Mikäli olet rekisteröitynyt aiemmin, kirjaudu sisään palveluun ja katso millaisia sijaisuuksia on tarjolla.

Yhteystiedot

Avoimia työpaikkoja koskevat tiedustelut toimintayksiköiden esimiehiltä (yhteystiedot kunkin tulosalueen sivuilla)

KuntaRekryn www-sivut