Olet tässä

Woimala-toiminta

Woimalan tarkoituksena on tarjota sosiaalisen kuntoutuksen palveluja. Sen asiakkaaksi pääsee:

  • oman sosiaalityöntekijän ja työvoimatoimiston kautta, jos tunnet tarvetta räätälöidylle kuntouttavalle työtoiminnalle
  • ottamalla yhteyttä suoraa tai oman sosiaalityöntekijän kautta, jos sinulla on päihde- ja/tai mielenterveysongelmia tai tunnet tarvetta matalan kynnyksen kuntouttavaan työtoimintaan esimerkiksi pitkäaikaistyöttömänä

Woimalassa on:

  • ryhmätoimintaa
  • ohjattua työtoiminta
  • ryhmätoimintaa, jossa harjoitellaan arjen perustaitoja ja keskitytään myös päihdekuntoutumiseen sekä viranomaisverkoston kokoamiseen

Tavoitteet asiakkaan kuntoutumisprosessille luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas asettaa omat päämäärät ja niiden tavoittamiseen luodaan yhdessä keinoja myös yhteistyöverkoston kanssa. Woimalan arvoina on ihmisarvon kunnioittaminen, asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, avoimuus ja luottamuksellisuus.

Woimala on auki arkisin kuntoutujille sopimuksen mukaan. Perjantaisin klo 9-12 ovet ovat auki sosiaaliseen neuvontaan ja ohjaukseen. Toimintaan voi tällöin tulla toimintaan tutustumaan myös ilman lähetettä.

Alkoholistien omaisten ryhmä

Ryhmä kokoontuu Woimalassa parillisten viikkojen maanantaisin klo 16-18.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki omaiset, jotka haluavat vertaistukea ja voimaantumista. Ensimmäisen kerran ryhmään tullessa kannattaa soittaa ohjaajille.

Huumeita käyttävien omaisten ryhmä

Ryhmä kokoontuu Woimalassa parillisten viikkojen tiistaisin klo 17-19. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki omaiset, jotka haluavat vertaistukea ja voimaantumista. Ennen ensimmäistä käyntiä ryhmässä kannattaa soittaa ohjaajille.

 

Yhteystiedot

Sosiaalisen kuntoutuksen ohjaajat

Annika Keiski-Turunen
044 439 3804

Katja Koivumaa
040 130 3807

Ismo Laakso
040 130 3808

Woimala

Käyntiosoite:
Laivurinkatu 9 D
Raahe

Postiosoite:
Kauppakatu 52 A 15
92100 Raahe